Welcome to NJ blog. Be nice here. Thank you.|+Follow | DBoard|

//Munsterkechik

Contest : Header saya comel
Thursday, August 25, 2011 | 2:54 AM | 0 Munsters
Click HERE to join

tadi blogwalking ternampak lah satu contest nie
menarik ! jadi fyca join lah ..

syarat-syaratnya :
  • Korang mesti copy banner contest kat atas tu, lepas tu letak dalam entri penyertaan korang.
  • Letak juga header blog korang yang kreatif dan cantik tu dalam entri tersebut. Size bebas.
  • Letak tajuk entri korang : Contest : Header saya comel
  • Ajak la sesapa kengkawan blogger korang kalo diorang nak join. dan link kan ke blog ni.
  • Hantar link entri korang kat dalam comment entri ni sebelum 12.00 a.m 27 august 2011
  • Follow blog ni syapik bagi memudahkan penyertaan di semak .
  • 3 Pemenang akan dipilih, tempat pertama ,kedua dan ketiga.
  • korang just letak je hasil header yg korang buat tu dan tempek kat entry taw.kalau nak letak header blog asal pon boleh ! *kalau dah malas nak edit la ,syapik tak kesah ! asalkan ade .
  • 30 org peserta jugak akan dipilih oleh syapik sendiri untuk di senaraikan kat bloglist syapik . itu bg yang tak berpeluang menang la..maksudnya saguhati la ni..
  • hah,senang je kan,tu je.korang edit la macamane pon korg suke,kalau dah malas sangat korg juz letak je header blog korang yg asal pon tak pe.
Inilah hasil header saya :



p/s : header yang simple , tapi comel kot..hehe =)
malas nak edit . ambil terus header asal .




Older Post
The Webmaster

Current updates :
In LOVE with Muhammad Asyraf

Bonjour Fellas! PhotobucketCongrats because you were step in this blog.this blog is special
for Muhammad Asyraf Bin Jaafar Sidek Photobucket
Respect me, Respect my blog .
Left if you are unhappy Photobucket
Hate me Photobucket click here!
Thank you (:


Notre amour




Daisypath Anniversary tickers

Now Playing




Credit

Template : Aina Hanani
Background : Nabiyha
Image : We ❤ it
Best view : Google Chrome